Deel via

Ontvang 25% korting op installatiehulp voor de itsme-app

May 2021
Dankzij de itsme-app heb je geen kaartlezer meer nodig. De app helpt je met het inloggen op allerlei websites van bijvoorbeeld je bank, je mutualiteit en de platformen van de overheid. Nu je weer je belastingaangifte moet indienen is het hét moment om met itsme aan de slag te gaan en daar helpen we je graag bij! Vraag nu je korting aan en krijg van itsme 25% korting op installatiehulp door BEEGO.
Dankzij de itsme®-app heb je geen kaartlezer meer nodig. De app helpt je met het inloggen op allerlei websites van bijvoorbeeld je bank, je mutualiteit en de platformen van de overheid.
 
Nu je weer je belastingaangifte moet indienen is het hét moment om met itsme® aan de slag te gaan en daar helpen we je graag bij!
 
WBeego Man smartphone Itsme installerenanneer je belastingaangifte via Tax-on-web in orde is, kan je itsme® blijven gebruiken voor:
  • My HealthViewer: het platform waar je jouw vaccinatiegegevens kan terugvinden.
  • My Pension: het platform waar je jouw pensioen kan opvolgen.
  • Je bank, je mutualiteit en tientallen andere diensten!
 

 

In samenwerking met Itsme®Beego logo Itsme

Hoe het werkt

1. Vraag je code aan via deze webpagina.
2. Vernoem je code bij het maken van je afspraak.
3. Je krijgt 25% korting op je afspraak waarbij we helpen met het installeren van itsme®. Je betaalt dus voor een uur hulp slechts 28,5 euro in plaats van 38 euro.

Vraag je kortingscode aan

Vraag je kortingscode aan via deze pagina om 25% korting te krijgen op je afspraak voor het installeren van itsme®.

Komt je e-mail niet aan?

1. Kijk na of je het juiste e-mailadres ingeeft
2. Kijk na of de e-mail bij spam terecht kwam

Lukt het nog niet? Vraag dan je code aan bij het maken van je afspraak.

Het enige wat je nu nog moet doen is een afspraak maken met een Beego-student. Deze zal je helpen bij de installatie van itsme® en zal je uitleggen hoe je ermee aan de slag kan.

Beego maak een afspraakBEEGO mondmasker

Wij zorgen ervoor dat jouw afspraak helemaal veilig kan verlopen. Al onze studenten dragen een mondmasker en ontsmetten de handen.Wij vragen je ook om een mondmasker te dragen zolang de student bij je binnen is.

Wil je op de hoogte blijven van Beego?

Inschrijven

Je kan op elk moment uitschrijven. We sturen zeker niet te veel e-mails.

Auteur: BEEGO

5 reacties

Rita Marteau
Kan dit vanuit Spanje .?
31/05/21 20:03 REAGEER
Annelies BEEGO
Dag Rita

We komen helaas nog niet aan huis in Spanje ???? We bieden wel hulp van op afstand aan. Voor meer info of voor het maken van een afspraak kan je steeds je gegevens achterlaten via https://beego.be/afspraak/ of kan je bellen naar 078 485 400 (lokaal tarief).

Groetjes,
Annelies van Beego
1/06/21 17:00 REAGEER
indivi
Dit is de eerste keer dat ik lees dat ze hier geld voor vragen. In jouw Bank helpen ze je daar gratis mee! Of je wordt gratis gecontacteerd door iemand van 'itsme' zelf.
1/06/21 18:02 REAGEER
carlie
Vind ik een beetje verdacht dat ze geld vragen.. En misschien gegevens en informatie trachten te bekomen... Raar... Daar ga ik niet op in..
1/06/21 18:19 REAGEER
Annelies BEEGO
Dag Indivi en Carlie

Je kan inderdaad ook bij je bank om hulp vragen. Itsme moet echter ook geïnstalleerd worden op je computer om het daar op te kunnen gebruiken. Daarom kan hulp aan huis handig zijn. Kijk gerust naar de beoordelingen die we al van onze klanten kregen: https://beego.be/beoordelingen/.

Wel goed om te horen dat jullie alert zijn en jullie wapenen tegen online oplichting!

Groetjes,
Annelies van Beego
9/06/21 09:48 REAGEER

Login Registreer

BEEGO

Slimme studenten
Slimme studenten
Om ervoor te zorgen dat iedereen digitaal mee is, stuurt BEEGO IT-studenten aan huis om mensen te assisteren in de digitale wereld. Dit kan gaan van uitleg geven over smartphones tot complexe computerproblemen oplossen maar ook de installatie van bijvoorbeeld een nieuwe printer. Kijk snel op www.beego.be en ontdek of BEEGO in uw regio actief is. Meer info op 078 485 400 of www.beego.be.

Meer artikels van BEEGO

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels