Deel via

Win een ongewoon nieuwjaarscadeau: een student aan huis!

December 2018
Worstel je met enkele computervragen, krijg je die nieuwe printer maar niet aan de praat, hoe werkt die moderne smartphone? De slimme studenten van BEEGO komen met de fiets tot bij jou thuis om al je vragen en problemen op te lossen. Speel mee met de wedstrijd en win 1 uur computerhulp aan huis. Hou de student helemaal voor jezelf, of geef hem cadeau aan je moeder, vader, tante, buurman! Speel mee!

Win 1 uur gratis computerhulp aan huis

De studenten van BEEGO zijn jouw persoonlijke assistent bij al je vragen over en problemen met je computer, smartphone, tablet, apps, printer ...

Speel mee met de wedstrijd en maak kans op 1 uur gratis computerhulp aan huis. Opgelet: de studenten komen aan huis in Antwerpen, Brugge en Gent en vanaf 18 februari ook in Leuven. Kijk op www.beego.be/beschikbaarheid.

Meespelen kan tot 27 december 23u59.

De winnaars ontvangen een e-mail van BEEGO met een unieke code. Vermeld die code als je telefonisch een afspraak maakt! De unieke code geeft je recht op 1 uur gratis computerhulp met verplaatsing inbegrepen (waarde: 41 euro). De code blijft 1 jaar geldig.

Zo wordt dat lijstje met lastige computerproblemen eindelijk aangepakt!

Speel mee!

 

De gegevens van de winnaars worden doorgegeven aan BEEGO om de unieke codes te versturen.

Auteur: BEEGO

0 reacties

Login Registreer

BEEGO

Slimme studenten
Slimme studenten
Om ervoor te zorgen dat iedereen digitaal mee is, stuurt BEEGO IT-studenten aan huis om mensen te assisteren in de digitale wereld. Dit kan gaan van uitleg geven over smartphones tot complexe computerproblemen oplossen maar ook de installatie van bijvoorbeeld een nieuwe printer. Kijk snel op www.beego.be en ontdek of BEEGO in uw regio actief is. Meer info op 078 485 400 of www.beego.be.

Meer artikels van BEEGO

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels