-
- Culinair
- 22 January 2024
Ook diabetici hebben recht op lekker eten
-
- Culinair
- 15 January 2024
Salades: lekker en gezond
-
- Culinair
- 08 January 2024
Gezond koken
Nieuwe kabelbaan opent deuren voor toeristisch Hoei
-
- Culinair
- 25 December 2023
Kiezen voor lichte maaltijden tussen Kerst en Nieuwjaar
-
- Culinair
- 11 December 2023
Verzot op pasta
-
- Culinair
- 27 November 2023
De smaken en geuren van kruiden en specerijen
-
- Culinair
- 20 November 2023
Schenk ze nog eens vol...
Jenever is lange tijd uit de mode geweest, maar lijkt nu aan een voorzichtige opmars toe. Grasduinend in de geschiedenis blijkt er een duidelijke relatie te zijn tussen deze 'straffe' borrel en onze landbouw.
-
- Culinair
- 13 November 2023
Dilemma: is diepvries verser dan 'vers'?
Diepvriesgroenten zijn vaak verser dan 'vers': waar of niet? De moeite waard om dit dilemma te onderzoeken...
-
- Culinair
- 06 November 2023
Heerlijk kokkerellen in november
November is een overgangsmaand waarin de herfst langzaam vervloeit in de winter. Het weer wordt kouder, de dagen korter en de keuken roept om warme en voedzame gerechten. Gelukkig biedt november een schat aan seizoensgebonden ingrediënten om van te genieten, van knapperige herfstgroenten tot sappig fruit.
-
- Culinair
- 30 October 2023
Genieten van pasta en noedels
-
- Culinair
- 23 October 2023
Toch genieten zonder alcohol
-
- Culinair
- 09 October 2023
Heerlijk kokkerellen in de herfst
Een aanvullend inkomen op je pensioen met studentenvastgoed?
- 100% zorgeloze investering met professionele uitbater
- Veilige en constante opbrengsten elke maand
- Eigen gebruik voor kleinkinderen
-
- Culinair
- 02 October 2023
Rijkdom aan wijnen uit Bordeaux
-
- Culinair
- 25 September 2023
Specerijen zijn ideale smaakmakers
-
- Culinair
- 18 September 2023
Creatieve aperitiefhapjes stimuleren de eetlust
-
- Culinair
- 11 September 2023
Koken met whisky
Steeds meer professionele, maar ook amateurkoks koken graag met whisky. Niet verwonderlijk, want deze edele sterkedrank heeft het breedste smakenpalet van allemaal. Van licht fruitig tot zware turfrooktoetsen: met whisky kan je in de keuken alle kanten uit.
-
- Culinair
- 04 September 2023
Kiezen voor inlands, of toch exotisch fruit?
Met de nazomer in het land heb je misschien ook zin in fruit. Of dat inlands of exotisch is: je slaat er meerdere vliegen in één klap mee. Gezond, kleurrijk en smaakvol: als kok kan je er alle kanten mee uit.
-
- Culinair
- 28 August 2023
Smullen van pannenkoeken en wafels
Pannenkoeken en wafels scoren het hele jaar door. Het zijn tijdloze klassiekers die je bovendien moeiteloos aan alle seizoenen kunt aanpassen. Van traditionele tot gedurfde eigentijdse varianten, met of zonder eieren, gluten- en lactosevrij, vers of uit brik: er is een wafel en pannenkoek voor ieders beurs.
Nutrimed zet KURKUMA in de kijker met speciale acties tot -35% en meer!
Abonneer je gratis op SenNetMagazine!
Ontvang jij SenNetMagazine al?
SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!
Het kost je ... NIETS
Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.
Inschrijven
Zo eenvoudig is het!
Vertel het alleen je beste vrienden!
Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?
Wil je SenNetMagazine bekijken?
Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.
Uitschrijven
Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.