Waar vandaan: Culinair > Recepten > Tongreepjes met peultjessaus

Receptendatabank

Tongreepjes met peultjessaus culinair

30 min. Keuken: Belgisch Afdrukken
Tongreepjes met peultjessaus

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

  • 1 sjalot
  • peper
  • 16 tongrolletjes
  • 1 eetlepel(s) Alpro soya Bakken en Braden
  • 1 koffielepel(s) Alpro soya Bakken en Braden
  • 100 gram geraspte parmezaan
  • 100 mililiter witte wijn
  • 250 gram peultjes
  • 250 gram Alpro soya Cuisine

Bereiding

Verwijder de draden van de peultjes. Snijd de sjalot fijn, hak de peultjes in grove stukken.

Verhit 1 koffielepel Alpro soya Bakken en Braden en fruit de sjalot samen met de peultjes.

Blus met witte wijn en laat nog enkele minuten verder stoven tot de peultjes bijtgaar zijn.

Haal van het vuur en mix fijn.

Voeg de Alpro soya Cuisine en geraspte parmezaan en peper toe.

Zet terug op het vuur en laat nog even al roerend doorkoken tot een mooie gladde saus.

Schik de tongrolletjes in een ingevette ovenschaal en leg op elk stukje een klontje van 1 eetlepel Alpro soya Bakken en braden.

Gaar ze 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.

Serveer samen met gestoomde aardappeltjes en de saus.

 

Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (0)

Bron recept: Elke dag gezond, het Alpro soya kookboek. Voor meer recepten surf naar www.alprosoya.com | 161267 keer gezien | 14 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=248