Waar vandaan: Advies > Culinair

Graag had ik van u een receptje gekregen van mosselen...

Graag had ik van u een receptje gekregen van mosselen - ik heb die nl. gegeten in Italie. Ze werden daar in olijfolie klaargemaakt maar zonder ajuin of selder zoals wij het hier bij ons gewoon zijn. Er kwam ook look en peterselie aan te pas maar hoe ze het klaar maakten weet ik niet. Ook hebben we diezelfde bereiding gegeten maar dan met tomatensaus. Weet u soms hoe ik dat moet bereiden want het was heel lekker en verfijnd.

Spijtig maar de enige manier om het recept te verkrijgen zal er uit bestaan om de volgende keer als u met vakantie gaat naar Italië het recept daar te vragen...

Alles wat u daar opnoemt, olie, peterselie look, enz...dat behoort allemaal tot de Italiaanse keuken, maar hoe iets nu juist klaar gemaakt wordt in een bepaald restaurant, daar hebben we gewoon het raden naar... Er bestaan honderden manieren om mosselen te bereiden. Wie weet gebruiken ze een andere variëteit mosselen, die wij hier niet hebben?

Vergeet ook niet dat een gerecht dat in Italië tijdens de vakantie heerlijk smaakte in België totaal anders zal smaken, de sfeer ontbreekt er aan!!!

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :